Snart är det dags för bokfest!

I fredags när jag kom hem från jobbet stod budbilen utanför husknuten och väntade. I lasten fanns en pall med 18 kartonger böcker som placerades i vårt cykelskjul, och med tanke på att regnet hängde i luften kändes det angeläget att få in kartongerna så snabbt som möjligt. Efter 18 turer fram och tillbaka hade jag staplat hela samlingen i en tjusig stapel inomhus. Vilken känsla!

Nu har jag undersökt boken på olika sätt. Min spontana reaktion är att det är vacker bok att debutera med. Jag känner mig nöjd men framförallt förväntansfull, då det ska bli så otroligt spännande att fortsätta denna för mig ännu outforskade väg.

Innan boken är klar för försäljning, är det ytterligare några beslut som ska tas. Men att det blir bokrelease på Galleri KVIS fredagen den 23 november 2018 är bokat. Vill ni komma så boka redan nu in dagen i era kalendrar. Inbjudan kommer att läggas ut när jag putsat färdigt på de sista detaljerna.

Christina Karlsson

 

 

Ett svar på ”Snart är det dags för bokfest!

  1. Pingback: “I have a Party In my Head” | Lever min dröm i konstens tecken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *