Ur orkesterdikets djup

Äntligen är den här! Min nya diktsamling Ur orkesterdikets djup (2022, bokförlag Artes Liberales) består av 144 haikudikter som tar dig med på en promenad genom årstidernas skiftningar. Varje månad representeras av tolv dikter där relationen mellan naturen och livets kontraster skildras omsorgsfullt.

Om jag själv skulle beskriva mina dikter så skulle jag nog säga att de skildrar det som är skört och starkt på en och samma gång. Naturen är en ständig följeslagare och dikterna skildrar det där lilla, de små insikterna och betydelsefulla ögonblicken i livet. Vill du provläsa så finns boken att bläddra i här. Skulle du vilja köpa boken så finns den i de flesta nätbutiker, och denna gång finns den både som digital och fysisk bok. Vill man ha ett signerat exemplar så kan man höra av sig till mig så fixar jag det eller så kan man komma till mitt bokbord på bokmässan i Stadshallen, Lund den 10 december kl 10-16 (2022).

Signering av Christina Karlsson. Fotograf Stina Larsson

Fotografiet av mig när jag signerar dagens första bok är taget av Stina Larsson.

Boksläppetet hölls på Galleri KVIS i Svedala och det blev en fantastisk dag med mingel, konst, många fina möten, dikläsning och lajvmusik av Sicked Allo som spelade tolkningar av mina dikter.

Allt gott!

Christina Karlsson

2 svar på ”Ur orkesterdikets djup

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *