Litteraturrundan

En författargrupp från Norra Grönby samlas fyller ett tält med högläsningar, böcker och plats för samtal och fika tillsammans med dig. Joakim Larsson läser sagor om en gråsugga och en silverfisk, Stina Larsson tar dig på en resa till 1600-talet och Christina Karlsson läser poesi som får dig att andas haikusommar. Lördagen den 7 maj kl. 14-19 på Blåkulla i Norra Grönby.

Hålltider för våra läsningar kommer att bli ungefär så här:

Vi tänker ha tre uppläsningar:
Joakim inleder med att berätta om insekter och läsa ur sina barnböcker, sedan läser Christina dikter och efter det tar Stina oss med på en tidsresa till 1600-talet. Första läsningen börjar kl. 14.30, den andra kl. 16.00 och den tredje börjar kl. 17.30.

Aktuell info hittar du här och på www.boklarssons.se

Detta arrangemanget ingår i Litteraturrundan.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *