30 kr/såld bok doneras till Skåne Stadsmission

Vårens och sommarens inställda bokmässor och arrangemang har bidragit till att jag har massor av böcker kvar. När tiderna är tuffa och livet känns svårt är det många som finner styrka i konst och poesi. Poesin kan vara just det där kittet som ger en styrka att gå framåt och få livet att hålla samman.

Hjälp mig att dela med mig genom att köpa en bok, 30 kr/såld bok går direkt till Skånes Stadsmission.Våra andetag innehåller 144 fina haikudikter att betrakta, tolka, smaka på, fundera över eller måla till – valet är ditt. Många har det tufft och jag vill dra mitt strå till stacken genom att skänka 30 kr/såld bok till Skånes Stadsmission (erbjudandet gäller för de böcker jag säljer from den 3 juli 2020 till och med den 15 augusti 2020).

Böckerna kostar 125 kr och postens portokostnad är 55:- . Vill du att jag skickar boken, så swisha mig totalt 180 kr. Bor du i närheten och vill slippa porto kan du avtala tid med mig och komma och hämta boken här och då betalar du 125 kr/bok. Oavsett vilken leveransform du väljer så går 30 kr oavkortat till Skånes Stadsmission.

Varannan boksida är blank, dels för att ge rymd åt dikten men också för att bjuda in läsaren och erbjuda en tom sida att måla eller skriva på.

Vill du att jag skickar dig en bok, så swisha 180 kronor, till 070 6795701. Skriv namn och adress som meddelande så jag vet vem betalningen kommer från, samt mejla namn och adress till christina.ckc@telia.com, så jag vet vem jag ska skicka boken till. Vill du komma hit och hämta boken så meddela mig i förväg så lägger jag undan en bok.

Ta väl hand o dig och njut av en sommar i konstens och poesins tecken!

Uppdaterat 20201004/ Ni som köpte böcker i samband med denna kampanj vill kanske veta vad som hände. Jag köpte ett välkomstpaket som ni ser på bilden jag fick tillsammans med kvittot, så vid detta laget gissar jag att det redan har hunnit komma någon behövande människa till hjälp. Tack!

Christina Karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *