En ny bok är på väg att ta form…

flyr vardagsbrus

botaniserar sköna

gröna bokbladshus

Planen är att, Våra andetag andas haikusommar ska få en uppföljare. Jag tar alla tillfällen i akt för att skriva och idag bär det av till Botaniskan i Lund, ginkopromenad tillsammans med andra haikufrälsta poeter. Uppföljaren kommer att kopplas till någon av de tre årstider jag ännu inte skrivit om. I skrivande stund är det vinter och därför skriver jag på mitt vintertema i några veckor till, men snart är det vår och då är det vårhaiku som gäller. Vilken årstid uppföljaren får, det får framtiden utvisa.

Plneringen för detta året är på väg att ta form och i skrivande stund är jag inbokad på följande bokmässor.

  • Lördagen den 27 juni 2020 kl 10-15. Bokmässa i Billesholm, Rotundan, Billesholms Folkets Park. i samarbete med Litteraturrundan
  • Lördagen den 14 november 2020. Bokmässan på Lunds stadsbibliotek. I samarbete med Litteraturrundan

Längtar du också efter sommaren? Sommaren finns i våra andetag andas haikusommar, öppna boken, läs en strof, smaka på den och tolka den precis som du vill… Boken kan köpas på Söderslätts bokhandel i Trelleborg, på Bokus eller så beställer du den helt enkelt direkt från mig. Vill du beställa direkt från mig så är det bara att swisha 180 kr (125 :- för boken, plus porto 55:-) till 070 6795701, samt sänd mig ett meddelande med namn och adress så jag vet vart jag ska skicka boken.

ISBN: 978-91-639-8819-6

Må gott och ha en fin dag med god läsning <3

Christina Karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *